Je bent hier:

Menu

De bestuursleden

Annet Boekelman (Voorzitter)

Annet
Annet
Mijn naam is Annet Boekelman. Sinds 2012 ben ik lid van de Dijkrunners en loop trouw mijn rondjes bij de E groep. Het buiten bezig zijn in clubverband spreekt me aan, vooral omdat ik anders wellicht niet de discipline kan vasthouden te blijven hardlopen. Sinds dit jaar ben ik voorzitter van de vereniging. Vanuit mijn werk als bestuurder in de ouderenzorg neem ik de ervaring mee die handig is bij het sturen van een vereniging. Daarnaast ben ik graag in de weer met mijn gezin, de twee dochters en vier kleinkinderen. Hardlopen geeft de nodige beweging bij een zittend beroep en helpt om het hoofd even leeg te maken. Tot ziens bij de trainingen!

Marjolein Vermaas (Secretaris)

Dijkrunners
Marjolein
Van huis uit werd er altijd gesport. In Curacao, waar ik als kind woonde werd er vooral veel gezwommen, getennist en gezeild. Maar toen ik op mijn 8e jaar naar Nederland verhuisde koos ik voor korfbal en heb dat tot mijn 42e jaar op landelijk niveau met heel veel plezier gedaan, echter toen wij naar de Betuwe zijn verhuist ben ik gaan hardlopen wat een enorme passie van mij werd. In 2004 werd ik lid van de Dijkrunners, een gezellige club waar ieder op zijn niveau kan lopen. Zelf loop ik in de AB groep waar ik mijn energie kwijt kan en waar men elkaar stimuleert en motiveert om af en toe ook eens een wedstrijd te lopen. In het dagelijks leven ben ik zweminstructrice bij de Drie Essen in Zetten waar ik mij richt op ouder/kind zwemmen, peutersurvival, zwem ABC en trimgroepen.

Ingeborg Snel (Penningmeester)

Marianne
Ingeborg
Ik ben de vrouw van de cijfertjes. Ook in het dagelijks leven ben ik hiermee bezig. Daarnaast loop ik graag mijn rondjes door het Betuwse land. Zo nu en dan ben ik ook te vinden bij leuke uitdagende loopjes in andere delen van Nederland. Om gemotiveerd, goed en blessure vrij te blijven lopen loop ik met een gezellige groep 2x in de week bij De Dijkrunners, dit doe ik al vanaf 2003. Ik ben begonnen met een hardloopcursus van 12 weken om een half uur achterelkaar te kunnen hardlopen en sindsdien ben ik blijven lopen bij De Dijkrunners.

Hendri Heijmink (E-mail ledencontact)

Hendri Heijmink
Hendri
In 2013 heb ik mij aangesloten bij hardloopvereniging "De Dijkrunners", waar ik momenteel mee loop in de D-groep. Zo nu en dan loop ik een wedstrijd in de omgeving, een dorpsloop, de berg tot berg race of de zevenheuvelenloop.
Als algemeen bestuurslid houd ik mij voornamelijk bezig met het beantwoorden van de mail en het verspreiden van nieuwsbrieven, mededelingen en uitnodigingen naar alle leden. Daarnaast houd ik mij bezig met de barcommissie en probeer ik middels flyers de leden te enthousiasmeren voor de jaarlijkse bosloop, boot-camp of andere activiteit van de vereniging.
Naast hardlopen vind ik het leuk om te badmintonnen en sinds kort kun je mij op mijn mountainbike tegenkomen in de bossen rondom Rhenen.

Louis van Hal (Baanonderhoud en Beheer)

Louis van Hal
Ik ben in het voorjaar 2014 weer lid geworden na een onderbreking van ruim 10 jaar. De reden van deze onderbreking was dat ik besloten had te stoppen met de loopsport. Na 5 marathons diverse ½ marathons en andere lopen begon ik blessuregevoelig te worden.
Het loopvirus heb ik lang kunnen onderdrukken maar na jaren heb ik er toch weer aan toegegeven.
Eerst een jaartje een beetje uitproberen (het lichaam is tenslotte ook weer een paar jaartjes ouder geworden), dat ging erg goed en dus weer lid geworden van de vereniging.
Na 40 jaar gediend te hebben als officier bij de Koninklijke Landmacht ben ik nu met prepensioen.
Als sportmasseur heb ik nu een praktijk aan huis en ondersteun ik cliënten met blessure preventie en/of blessure herstel ontstaan door sport of arbeid.
Logon
 Je bent hier: